FAQ

Hier vindt u de ‘Frequently Asked Questions’  van het Portiershuisje – de meest gestelde vragen.

 • Kan ik bij Het Portiershuisje parkeren?
  De omgeving van Het Portiershuisje biedt veel parkeermogelijkheden. Er is parkeergelegenheid op het Stadionplein, in de straat en in de parkeergarage onder het Olympisch Stadion (P1). Parkeren kost zo’n €3,- per uur in de buurt.
 • Hebben jullie ook uitrijkaarten van de P1 olympisch stadion?
  Wij hebben helaas geen uitrijdkaarten, alle informatie over de parkeergarage kunt u vinden op: https://parkereninolympischstadion.nl/.
 • Is het Portiershuisje ook goed bereikbaar met OV?
  Ja, tram  24 en bus 15, 347, 357 en 397 stoppen voor de deur.
 • Hebben jullie een beamer en geluid?
  Ja, wij hebben een beamer en projectiescherm beneden. In de bestuurskamer op de eerste verdieping hebben wij een LCD-scherm. Deze kunnen, met geluid, aangesloten worden op een laptop. Een laptop dient u zelf mee te nemen. Wij hebben vga en hdmi kabels.
 • Kan ik het Portiershuisje afhuren?
  Het Portiershuisje is te huur voor allerlei evenementen. Wij verhuren alleen all-in, dat betekent dat u bij ons de catering, bediening en aankleding afneemt. Natuurlijk kunt u ook altijd zelf iets van decoratie meenemen.
  Wij maken een uitzondering van cateraars, zij kunnen de catering uitkopen en het huisje afhuren met alleen de bediening van familie Portier.
 • Wie is de eigenaar van Het Portiershuisje?
  Het huisje is in eigendom van Stadsherstel. Break Out huurt en exploiteert het huisje voor evenementen.
 • Heeft het huisje eerder een andere bestemming gehad?
  In 1928 is het huisje gebouwd tijdens de Olympische Spelen, gelijk met het Olympisch Stadion. Het diende toen als postkantoor voor de deelnemers en bezoekers van de Spelen.

Een andere vraag? Neem dan contact met ons op per mail of telefoon.