The Olympic Secret

Direct boeken

Escape rooms

Welkom bij escape room The Olympic Secret

The Olympic Secret is een escape room in het hartje van Amsterdam Zuid, naast het Olympisch Stadion. In de bestuurskamer van het Portiershuisje ga jij samen met je team op zoek naar het geheim van de Olympische spelen 1928. Lossen jullie de raadsels en opdrachten op om te ontsnappen binnen 60 minuten? Komen jullie als winnaars naar buiten? Of moeten wij de deur voor jullie openmaken…

De architect van Het Portiershuisje, wat tijdens de Olympische spelen in gebruik was als postkantoor, onderschreef de Olympische gedachte volledig. Maar, volgens hem was er meer. Een hoger streven. De vierde dimensie,…

Ontdek het verborgen bericht van Jan Wils. Waan je terug in de tijd en ga van de allereerste Olympische spelen in Nederland, naar het heden en weer terug.

Door het oplossen van verschillende puzzels, opdrachten en raadels vinden jullie de weg naar buiten. Bundel je krachten, want in je eentje lukt het niet! Lukt het jou om samen met je team uit de kamer te komen voordat de tijd op is?

Daag jezelf, vrienden, familie of collega’s uit en ontsnap!

 

Aantallen en kosten escape room:

The Olympic Secret escape room kan gespeeld worden met een groep van maximaal 6 personen en duurt 60 minuten. De kosten voor de escape room: The Olympic Secret zijn €110,- per kamer.

 

We hebben speciale arrangementen voor escapes met grotere groepen hier staan! Of kijk op de site van  escape-expert.

 

Escape room boeken:
Durf jij de escape aan? Hier onder kan de escape room online geboekt worden. Liever per mail of telefonisch reserveren? Dat kan natuurlijk ook!

 

Boek hier online de escape room!

 

 

 

Escaperoom AmsterdamAmsterdam Zuid EscaperoomAmsterdam Zuid EscaperoomEscaperoom AmsterdamAmsterdam Escaperoom