The Olympic Secret

Direct boeken

Escaperoom

The Olympic Secret

The Olympic Secret is een escaperoom in het hartje van Amsterdam Zuid, naast het Olympisch Stadion. In de bestuurskamer van het Portiershuisje ga jij samen met je team op zoek naar het geheim van de Olympische spelen 1928. Lossen jullie de raadsels en opdrachten op en ontsnappen jullie binnen 60 minuten? Komen jullie als winnaars naar buiten? Of moeten wij de deur voor jullie openmaken…

De architect van Het Portiershuisje, wat tijdens de Olympische spelen in gebruik was als postkantoor, onderschreef de Olympische gedachte volledig. Maar, volgens hem was er meer. Een hoger streven. De vierde dimensie,…

Ontdek het verborgen bericht van Jan Wils. Waan je terug in de tijd en ga van de allereerste Olympische spelen in Nederland, naar het heden en weer terug.

Door het oplossen van verschillende puzzels, opdrachten en raadels vinden jullie de weg naar buiten. Bundel je krachten, want in je eentje lukt het niet! Lukt het jou om samen met je team uit de kamer te komen voordat de 60 minuten om zijn?

Daag jezelf, vrienden, familie of collega’s uit en ontsnap!

Aantallen en kosten escaperoom:

The Olympic Secret kan gespeeld worden met een groep van maximaal 5 personen en duurt 60 minuten. De kosten voor de escaperoom: The Olympic Secret zijn €100,- per kamer.

Escaperoom boeken:

Boeken? Dat kan! Hier onder kan er online geboekt worden. Liever er mail of telefonisch reserveren? Dat kan natuurlijk ook!

Boek hier online uw plekje in de escaperoom!

Escaperoom Amsterdam Escaperoom Amsterdam Escaperoom Amsterdam Escaperoom Amsterdam Escaperoom Amsterdam