Escape rooms
arrangementen

Contact opnemen

Escape rooms in Het Portiershuisje

 

Escape room tot 6 deelnemers The Olympic secret | Escape room tot 10 deelnemers De Houdini | Escapen met 10 – 25 deelnemers De Teamescape | Escapegame met 20 - 200+ deelnemers De Escapegame XXL

 
Het Portiershuisje is een onderdeel van het terrein van het Amsterdamse Olympisch Stadion. Architect Jan Wils ontwierp het geheel voor de Olympische Spelen van 1928. Het Portiershuisje wordt verhuurd door Break Out Verwondering als bijzondere ont-moetingsplek voor verschillende bijeenkomsten, evenementen en partijen. Break Out Verwondering is expert op het gebied van escape rooms en games. 
 
De capaciteit van ‘normale’ escape rooms is vaak maximaal 6 personen. Zo ook onze ‘vaste’ escape room The Olympic Secret. Als escape-expert hebben wij naast de vaste escape room The Olympic Secret in Het Portiershuisje ook voor grotere groepen en bedrijven escapes en escape games.
 
The Olympic Secret is een escape room in het hartje van Amsterdam Zuid, naast het Olympisch Stadion. In de bestuurskamer van het Portiershuisje ga jij samen met je team op zoek naar het geheim van de Olympische spelen 1928. Door het oplossen van verschillende puzzels, opdrachten en raadsels vinden jullie de weg naar buiten. Bundel je krachten, want in je eentje lukt het niet! Lukt het jou om samen met je team uit de kamer te komen voordat de tijd op is? Kijk bij het Olympic Secret arrangement voor meer informatie en online boeking mogelijkheden.
 
Ben je met een groter team dan 6 personen dan houden de mogelijkheden dus niet op in Het Portiershuisje. Battle bijvoorbeeld met je groep The Olympic Secret of doe met beide groepen tegelijk een andere escape. Boven wordt dan de Olympic Secret gedaan en beneden de pop up Houdini escape. Welk team zet de beste tijd neer? Redden jullie het überhaupt om binnen de tijd te ontsnappen, of maken wij de deur open na 60 minuten?
 
Naast de Olympic Secret en de Houdini escape is de Team Escape ook een echte brein kraker. De Team Escape kan zelfs tot 24 personen worden gedaan op de benedenverdieping van Het Portiershuisje. Wil je niet gebonden zijn aan alleen Het Portiershuisje? Doe dan de Escape Game XXL. De Escape Game XXL is een zeer uitgebreide escape game met digitale opdrachten en live games. Deze escape game kan tot 50 personen gedaan worden vanuit Het Portiershuisje. Met een koffer en een tablet ga je op pad. Leg met je team verbanden, vindt de verborgen locaties en ontcijfer de codes.
 

Bij de arrangementen vindt je alles over de capaciteit per game en escape room, prijzen en de inhoudelijke informatie. Wil je persoonlijk advies en/of maatwerk? Bel of mail ons en wij gaan er mee aan de slag.

Daag jezelf, vrienden, familie of collega’s uit en ontsnap!

Escapes voor groepen

  • Escape voor meer dan 6 personen
  • Werk samen
  • Denk out of the box
  • Kraak codes
Meer informatie   

Escape room The Olympic Secret

  • Join forces!
  • Solve puzzles and assignments!
  • Discover the secret message of Jan Wils
Meer informatie