Escape Rooms

De Team Escape is de ultieme, mobiele escaperoom voor teams van 10 tot 30 personen.

Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW

Grote groepen & speciale thema’s

De capaciteit van een ‘normale’ escaperoom is  vaak niet meer dan 8 personen. Onze Team Escape in Het Portiershuisje kan je met (hele) grote groepen tegelijk doen.​ In ons kantoor tot wel 30 personen. Wil je met nóg meer mensen, vrienden of collega’s uit een escape room ontsnappen? Neem dan contact met ons op voor een Escape Game XXL en wij regelen het voor jou of jouw bedrijf.

Wij kunnen team escapes of live games op maat afstemmen naar thema’s zoals: ondernemerschap, innovatie, creativiteit, geschiedenis, communicatie, etc.​

Portiershuisje in de sneeuw

Boek de Team Escape Game met vrienden of collega’s!

Hoe werkt onze Team Escape?

Leef je in…​​

Je zit samen met je team opgesloten in een kamer… om je heen zie je puzzels, cijfers, letters, spelletjes, raadsels… en 5 koffers. Je moet je kennis delen. In je eentje lukt het niet, combineer kwaliteiten. Maak gebruik van de attributen, zoek naar aanwijzingen en voer opdrachten uit om de code te kraken en de finale kist te openen. Niets is wat het lijkt, neem alles in de kamer goed in je op,… is dit een hint? Of juist een ‘rookgordijn’. En wat betekenen die cijfers achterop?​

Kernwoorden​​

Samenwerken, spanning, experimenteren, actie, creativiteit , communicatie, puzzelen, doen

Inhoud van de escape game

Gevarieerde denk en kleine doe opdrachten. Door de opdrachten te combineren en verbanden te leggen, kom je achter de code van de laatste kist die jullie  bevrijdt. Er is een drankje per persoon inbegrepen. We sluiten af met een korte reflectie. ​

Deze teamescape is leuk en leerzaam en goed te combineren met ‘teamsessies’ of leiderschapsprogramma’s.​

En het resultaat van de team escape?​

Succesbeleving, teamgevoel, energie na een bijzondere ervaring die je niet alleen op kan doen! Inzicht.

Amsterdam Escaperoom

Kosten

Oorspronkelijk was Het Portiershuisje het postkantoor voor de deelnemers en de bezoekers van de Olympische Spelen van 1928. Later werd het bewoond door de opzichter van de terreinen. Na de oorlog was dit Chris Berger, mede wereldrecordhouder op de 100 meter hardlopen in 1934. Zijn dochter Elles Berger werd bekend als stadionspeaker en later als televisiepresentatrice.

 

Veelgestelde vragen

Enkele jaren terug dreigde Het Portiershuisje gesloopt te worden omdat het plaats moest maken voor de nieuwbouw in het Olympisch Kwartier. Vele buurtbewoners, cultuurliefhebbers en een groep prominenten waaronder Johan Cruijff, Ed van Thijn, Frank Rijkaard en John de Mol zetten zich in voor het behoud van huisje.

Tot 6 personen | 60 min | € 130,- per keer. The Olympic Secret is een escape room in Amsterdam Zuid, naast het Olympisch Stadion. In de bestuurskamer van het Portiershuisje ga jij samen met je team op zoek naar de geheime Boodschap die Jan Wils, de architect van het Olympische Dorp uit 1928, heeft achtergelaten. Lossen jullie de raadsels en opdrachten op om te ontsnappen binnen 60 minuten? Daag jezelf, vrienden, familie of collega’s uit en treed toe tot het illustere genootschap dat het geheim van Jan Wils heeft ontdekt! Ps: Jan Wils heeft zelfs een gouden medaille gewonnen tijdens de spelen. Weet je waarvoor?

Klik hier en boek direct de The Olympic Secret.

Tot 30 personen | 60 – 120 min | Vanaf € 24 p.p.

 

Een ultieme teamgame gericht op samenwerking. Gevarieerde denk en doe opdrachten. Door deze te combineren en verbanden te leggen, kom je achter de laatste code die jullie uit Het Portiershuisje bevrijdt. Tarieven zijn inclusief een drankje pp.​ Een eigen locatie? De Escape room ‘Team Escape’ is ook als POP-UP Escape room te boeken.

Neem contact op

Vanaf 30 personen | Vanaf € 42,50 p.p.

Voor grote groepen zijn er mogelijkheden zoals de Escape Game XXL De groep wordt in teams verdeeld en gaat met een koffer en tablet op pad om allerlei opdrachten te doen in en rondom het Portiershuisje. Als je deze game wilt boeken, neem dan contact met ons op. Dan stellen we een mooi programma samen. 

vanaf 10 personen | 3 uur |vanaf € 650,- excl. BTW

De teamescape in combinatie met een uniek bordspel. Twee activiteiten die samenwerken als uitgangspunt hebben. Met plezier en energie een vernieuwd beeld bij de vele verschillende aspecten van ‘Samenwerken’ krijgen. Wat heb je geleerd of ontdekt tijdens het spel en pas je dat toe in de escape room? En andersom.

Neem contact op

67 beoordelingen
4.5/5
William Beck
Independent Talent Group
Lees verder
Het voormalige portiershuisje is tegenwoordig een escape room met als thema de olympische spelen van 1928. Samen met een tour rond en in het olympisch stadion een mooi familie/bedrijfsuitje.
Marion Stoet
Lees verder
Goed bedacht spel. 😊
Dimitri Molenaar - van Scherpenseel
Dimmol
Lees verder
Was een leuk team uitje. Met je collega's opzoek naar antwoorden om uit de escape room te komen.
Vorige
Volgende
Greep uit de mogelijkheden

De dag compleet maken met wat lekkers van de bakker, borrel of activiteit?

Ontvangst met koffie, thee en lekkers van de bakker € 6,50 p.p.

  • Koffie en thee van BOCCA en lekkers van bakker Blankendaal

Borrel Hollandse bar met borrelhapjes € 13,75 p.p. per uur

  • Open bar met bier, frisdrank, wijn en lekker bites
  • Bekijk onze Borrel, Lunch en diner mogelijkheden voor meer opties.

Teambuildingsactiviteit, workshop of training

Vraag of een speciaal verzoek?​

We maken graag een leuk voorstel. Inclusief catering, styling, activiteiten, entertainment. Heeft u een ander soort bijeenkomst of een vraag? Maatwerk is bij ons ook een arrangement!

Naast deze escaperooms doen wij ook veel team trainingen. Voor zowel grotere als kleinere teams. Voor meer informatie hier over kijk eens op Tragaluz of bekijk één van deze (teambuidlings) activiteiten.

Een vergadering, workshop, personeels- of verjaardagsfeest?

Bezoek ons

Stadionplein 2, 1076 CM,

Amsterdam (Zuid / ZuidAs) (Route)

Volg ons

© 2024 Het Portiershuisje.