Escape Rooms
Voor teamwork, spanning succesbeleving en creativiteit.

Escape games zijn de ultieme teambuilding games.

Het zijn zogenaamde Real – Life – Games, waarbij er niet precies verteld wordt wat je moet doen. Je moet zelf experimenteren, actie ondernemen en vooral heel goed communiceren. Ook zeer goed te gebruiken als training doeleinde. ​

Je bent met iedereen tegelijk bezig de juiste combinaties te vinden, activiteiten te doen en raadsels op te lossen, om uiteindelijk toe te werken naar één gezamenlijke teamprestatie. ​

Amsterdam Zuid Escaperoom
Escaperoom Amsterdam
Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW

Arrangementen

Bekijk onze Escape Room arrangementen

Tot 6 personen | 60 min | € 130,- per keer.


The Olympic Secret is een escape room in het hartje van Amsterdam Zuid, naast het Olympisch Stadion. In de bestuurskamer van het Portiershuisje ga jij samen met je team op zoek naar het geheim van de Olympische spelen 1928. Lossen jullie de raadsels en opdrachten op om te ontsnappen binnen 60 minuten? Daag jezelf, vrienden, familie of collega’s uit en ontsnap!

Boek hier de The Olympic Secret

Tot 30 personen | 60 – 120 min | Vanaf € 24 p.p.

 

Een ultieme teamgame gericht op samenwerking. Gevarieerde denk en doe opdrachten. Door deze te combineren en verbanden te leggen, kom je achter de laatste code die jullie uit Het Portiershuisje bevrijdt. Tarieven zijn inclusief een drankje pp.​ Een eigen locatie? De Escape room ‘Team Escape’ is ook als POP-UP Escape room te boeken.


Neem contact op

Vanaf 30 personen | Vanaf € 40,- p.p.​

Voor grote groepen zijn er mogelijkheden zoals de Escape Game XXL De groep wordt in teams verdeeld en gaat met een koffer en tablet op pad om allerlei opdrachten te doen in en rondom het Portiershuisje. De escape game is digitaal & live te boeken.

Neem contact op

8 tot 12 personen | 2,5 uur | vanaf € 350,- excl. BTW

 

The Olympic Secret is een dynamische en uitdagende escape room die perfect in groepen van 5 personen kan worden gespeeld. Kraak codes, reis met de VR-bril, en ontdek verborgen plekken in het Portierhuisje. Werk samen om het geheim te ontrafelen, want alleen lukt dit niet. Het andere deel van de groep stort zich op de binnen/buiten speel en puzzel box en borrelt bij de bar met een hapje. Welk team zet de beste tijd neer?


Neem contact op

vanaf 10 personen | 2,5 – 3 uur |vanaf € 550,- excl. BTW

Escape room The Olympic Secret en het samenwerkbordspel. Twee activiteiten die samenwerken als uitgangspunt hebben. Met plezier en energie een vernieuwd beeld bij de vele verschillende aspecten van ‘Samenwerken’ krijgen. Wat heb je geleerd of ontdekt tijdens het spel en pas je dat toe in de escape room? En andersom.


Neem contact op

67 beoordelingen
4.5/5
William Beck
Independent Talent Group
Lees verder
Het voormalige portiershuisje is tegenwoordig een escape room met als thema de olympische spelen van 1928. Samen met een tour rond en in het olympisch stadion een mooi familie/bedrijfsuitje.
Marion Stoet
Lees verder
Goed bedacht spel. 😊
Dimitri Molenaar - van Scherpenseel
Dimmol
Lees verder
Was een leuk team uitje. Met je collega's opzoek naar antwoorden om uit de escape room te komen.
Previous
Next
Greep uit de mogelijkheden

De dag compleet maken met wat lekkers van de bakker, borrel of activiteit?

Ontvangst met koffie, thee en lekkers van de bakker € 6,50 p.p.

  • Koffie en thee van BOCCA en lekkers van bakker Blankendaal

Borrel Hollandse bar met borrelhapjes € 13,75 p.p. per uur

  • Open bar met bier, frisdrank, wijn en lekker bites
  • Bekijk onze Borrel, Lunch en diner mogelijkheden voor meer opties.

Teambuildingsactiviteit, workshop of training

Vraag of een speciaal verzoek?​

We maken graag een leuk voorstel. Inclusief catering, styling, activiteiten, entertainment. Heeft u een ander soort bijeenkomst of een vraag? Maatwerk is bij ons ook een arrangement!

Naast deze escaperooms doen wij ook veel team trainingen. Voor zowel grotere als kleinere teams. Voor meer informatie hier over kijk eens op Tragaluz of bekijk één van deze (teambuidlings) activiteiten.

Een vergadering, workshop, personeels- of verjaardagsfeest?

Bezoek ons

Stadionplein 2, 1076 CM

Amsterdam

Vraag naar de mogelijkheden

+31 20 675 29 00
info@hetportiershuisje.nl

Volg ons

© 2023 Het Portiershuisje.