Contact

Uw bijeenkomst of evenement: we maken er een bijzondere gelegenheid van!

Download onze brochure!

Wij hebben veel vragen samengevat in onze complete brochure. Download hem via de onderstaande knop en stuur je aanvraag voor een offerte via het onderstaande formulier.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Het Portiershuisje
Stadionplein 2
1076 CM Amsterdam
E: info@hetportiershuisje.nl
T: +31 20 675 29 00

Zoek jij een uitdagende stage plek? Leuk! Wie weet zijn wij een match. Mail snel je motivatie, gegevens en stage inhoud naar Breakout of Portiershuisje. Dan nemen wij spoedig contact met je op over de mogelijkheden.

Klik hier voor ‘veel gestelde vragen’ 

Activiteiten

Ben je benieuwd naar onze activiteiten?

Tragaluz 
Tragaluz is zo ingericht dat we met grote zorgvuldigheid standaardproducten op uw situatie afstemmen en slagvaardig compleet unieke trainingen produceren. We vinden niet opnieuw het wiel uit als dat niet nodig is, maar wandelen ook met veel plezier buiten de geijkte paden.

De website van Tragaluz

Escape Rooms
Van Escape rooms van 6 tot 6000 mensen, op locatie of online? Je kunt het zo gek niet bedenken. Hét ultieme teamuitje!


Meer over onze escape rooms

Breat Out
Voor onvergetelijke evenementen ben je bij Break Out verwondering aan het juiste adres. Van een spraakmakende teamdag op de Veluwe tot een meerdaags event op Mallorca, voor 10 of 10.000 personen, niets is ons (te!) gek genoeg!

De website van Break Out

Vraag of een speciaal verzoek?​

We maken graag een leuk voorstel. Inclusief catering, styling, activiteiten, entertainment. Heeft u een ander soort bijeenkomst of een vraag? Maatwerk is bij ons ook een arrangement!

Naast deze escaperooms doen wij ook veel team trainingen. Voor zowel grotere als kleinere teams. Voor meer informatie hier over kijk eens op Tragaluz of bekijk één van deze (teambuidlings) activiteiten.

Een vergadering, workshop, personeels- of verjaardagsfeest?

Bezoek ons

Stadionplein 2, 1076 CM,

Amsterdam (Zuid / ZuidAs) (Route)

Volg ons

© 2024 Het Portiershuisje.