Kinder escape room 21e -eeuwse vaardigheden

Terug naar de Toekomst

Na de introductie wordt de groep verdeeld. Ieder ‘Team’ heeft zijn eigen kist, tablet en opdrachten,.. Let wel op! Deze challenge kan alleen gehaald worden als de teams samenwerken.

De verschillende opdrachten, die allemaal te maken hebben met 21e -eeuwse vaardigheden, zijn ingedeeld onder de 5 zintuigen. De kinderen werken dus ook in 5 groepen. Als iedereen zijn/haar opdrachten heeft afgerond, kunnen ze beginnen met samenwerken. Zonder elkaar komen ze er niet…

De kinder escape room is geschikt voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud en wordt gespeeld met een groep van 20 – 30 kinderen. Grotere of kleinere groep kids? Geen probleem! We passen de kinder escape room graag voor u aan.

 

20 – 30 kids per keer | 60 min – 75 min | € 450,-

Limonade / water en dropsleutels in de finale kist zijn inbegrepen in de prijs

Deze escape op jou school of locatie? Speciale tarieven en dagdelen mogelijk vanaf € 750,-

Lesprogramma:

De pop up kinder escape room ‘Terug naar de toekomst’ is een interessante aanvulling op het lesprogramma van de groepen 5 t/m 8.
Kinderen leren 21e -eeuwse vaardigheden toepassen in de praktijk. Out of the Box kijken, omdenken en probleemoplossend vermogen zijn maar een klein aantal vaardigheden die getraind worden bij het spelen van deze escape room.

Spelenderwijs leren omgaan met deze vaardigheden brengt een grote toegevoegde waarde, die gebruikt kan worden in het gehele lesprogramma.

 

Escapes voor groepen

De capaciteit van een ‘normale’ escape room is maximaal 5 á 6 personen. Zo ook onze escape room The Olympic Secret. Wij bieden voor grotere groepen de ‘Pop Up Escape rooms’ in Het Portiershuisje.

The Houdini | Team Escape | The Olympic Secret | Escape Game

 

ESCAPE ARRANGEMENTEN:

Prijzen zijn vanaf en exclusief BTW.

Team escape

De capaciteit van een ‘normale’ escape room is vaak niet meer dan 8 personen. De Team Escape kan je doen met (hele) grote groepen tegelijk. Gevarieerde denk en doe opdrachten. Door deze te combineren en verbanden te leggen, kom je achter de laatste code die jullie uit Het Portiershuisje bevrijdt.
Did you know we also have an English Team escape?
Tot 24 personen | 1 – 2 uur | Dag terief: € 350,- excl. BTW Avond tarief: € 450,- excl. BTW

 

Mixing the mind

Verdeeld over twee teams ga je tegelijk escapen. Éen team zoekt de vierde dimensie in de escape room ‘The Olympic Secret’ en het andere team kraakt codes in gevarieerde denk en doe opdrachten van de pop up escape ‘Houdini’. Denk out of the box, leg verbanden en werk samen. Red jij het op tijd de laatste code te achterhalen en ben je sneller dan het andere team?
10 – 16 personen | 75 min | € 350,- excl. BTW

 

The Houdini

Er staan verschillende kistjes in de ruimte. Aan de muur hangen bijzondere kaarten. Je moet je kennis delen. In je eentje lukt het niet, combineer kwaliteiten. Maak gebruik van de attributen, zoek naar aanwijzingen en voer opdrachten uit om de code te kraken en de finale kist te openen. Zeer gevarieerde denk & doe opdrachten en experimenten.

6 – 10 personen | 75 min | € 150,- excl. BTW

 

Escape room Battle & borrel 

The Olympic Secret is een dynamische en uitdagende escape room die perfect in groepen van 5 personen kan worden gespeeld. Kraak codes, reis met de VR-bril, en ontdek verborgen plekken in het Portierhuisje. Werk samen om het geheim te ontrafelen, want alleen lukt dit niet. Het andere deel van de groep stort zich op de binnen/buiten speel en puzzel box en borrelt bij de bar met een hapje. Welk team zet de beste tijd neer?
8 tot 12 personen | 2,5 uur | vanaf € 350,- excl. BTW

 

Samenwerkingsspel & escape room 

Escape room The Olympic Secret en het samenwerkbordspel. Twee activiteiten die samenwerken als uitgangspunt hebben. Met plezier en energie een vernieuwd beeld bij de vele verschillende aspecten van ‘Samenwerken’ krijgen. Wat heb je geleerd of ontdekt tijdens het spel en pas je dat toe in de escape room? En andersom.
vanaf 10 personen | 2,5 – 3 uur |vanaf € 550,- excl. BTW

 

Escape game XXL 

De groep wordt in teams verdeeld en gaat met een koffer en tablet op pad om allerlei opdrachten te doen in en rondom het Portiershuisje. De escape game is digitaal & live. Iedereen is bezig, leg verbanden, werk samen, vindt de verborgen locaties, verzamel de codes of bedragen en kom samen in de finale.
Van 20 tot 50 personen | 1,5 – 3 uur | vanaf € 40,- per persoon

 

Goed te combineren met een bijeenkomst in Het Portiershuisje!

 

Ontvangst met koffie, thee en lekkers van de bakker

koffie en thee van BOCCA en lekkers van Blankendaal | €  6,50 per persoon

Borrel hollandse bar met borrelhapjes

open bar met bier, frisdrank, wijn en lekker bites  | € 13,75 per persoon per uur

 

 

De locatie Het Portiershuisje is onderdeel van Break Out Verwondering en Escape-Expert.

Pop up Team Escape

 • Werk samen
 • Denk out of the box
 • Kraak codes
 • Leuk als dag onderbreking en leerzaam tegelijk
 • Sluit af met een borrel

Leef je in…

Je zit samen met je team opgesloten in een kamer… om je heen zie je puzzels, cijfers, letters, spelletjes, raadsels… en 5 koffers. Je moet je kennis delen. In je eentje lukt het niet, combineer kwaliteiten. Maak gebruik van de attributen, zoek naar aanwijzingen en voer opdrachten uit om de code te kraken en de finale kist te openen. Niets is wat het lijkt, neem alles  in de kamer goed in je op,… is dit een hint? Of juist een ‘rookgordijn’. En wat beteken die cijfers er achterop?

Kernwoorden:
Samenwerken, spanning, experimenteren, actie, creativiteit , communicatie, puzzelen, doen
Resultaat:
Succesbeleving, teamgevoel, energie na een bijzondere ervaring die je niet alleen op kan doen!

Tot 25 personen | 1 – 2 uur |  € 550,- excl. BTW in Amsterdam daarbuiten € 750,- incl. reiskosten

Escape room The Olympic Secret

 

The Olympic Secret is een escape room in het hartje van Amsterdam Zuid, naast het Olympisch Stadion. In de bestuurskamer van het Portiershuisje ga jij samen met je team op zoek naar het geheim van de Olympische spelen 1928. Lossen jullie de raadsels en opdrachten op om te ontsnappen binnen 60 minuten? Komen jullie als winnaars naar buiten? Of moeten wij de deur voor jullie openmaken…

De architect van Het Portiershuisje, wat tijdens de Olympische spelen in gebruik was als postkantoor, onderschreef de Olympische gedachte volledig. Maar, volgens hem was er meer. Een hoger streven. De vierde dimensie,…

Ontdek het verborgen bericht van Jan Wils. Ga van 1928, de allereerste Olympische spelen in Nederland, naar het heden en weer terug.

Door het oplossen van verschillende puzzels, opdrachten en raadels vinden jullie de weg naar buiten. Bundel je krachten, want in je eentje lukt het niet! Lukt het jou om samen met je team uit de kamer te komen voordat de tijd op is?

Daag jezelf, vrienden, familie of collega’s uit en ontsnap!

 

Aantallen en kosten escape room:

The Olympic Secret escape room kan gespeeld worden met een team van maximaal 6 personen en duurt 60 minuten. De kosten voor de escape room: The Olympic Secret is €110,- per keer.

We hebben speciale arrangementen voor escapes met grotere groepen hier staan! Of kijk op onze escape-expert website.

 

Escape room The Olympic Secret boeken:

Durf jij de escape aan? Via de link hier onder kan de escape room The Olympic Secret online geboekt worden. Liever per mail of telefonisch reserveren? Dat kan natuurlijk ook!

 

Boek hier online de escape room!

of

 

 

Covid-19 & het Portiershuisje

De afgelopen tijd hebben wij gebruikt om te zien hoe we het Portiershuisje optimaal kunnen gebruiken met de nieuwe 1,5 meter maatschappij waar we ons momenteel in bevinden.

Wij kunnen hierdoor helaas minder grote groepen plaatsen dan voor heen, vergaderen of het organiseren van een kleinere borrel/bijeenkomst is nog mogelijk.Voor meetings is de maximum capaciteit nu 15 personen beneden en 5 personen boven.

Een borrel of andere bijeenkomst kan gehouden  worden tot maximaal 20 personen.

Bekijk de foto’s om te zien hoe vergaderen in het Portiershuisje er uit kan zien!

Heeft u een afspraak die normaliter op kantoor bij u zou zijn maar kan dit nu niet in verband met de ruimte? Bel dan voor de mogelijkheden, en huur al een zaal vanaf 150 euro per twee uur incl. koffie thee en lekkers van de bakker

Maatregelen.

 • Zorg er bij de meeting voor dat niet iedereen op het zelfde tijdstip zal   arriveren voor een soepel ontvangst.
 • Gelieve de jassen bij u te houden en aan eigen stoel te hagen.
 • In de zaal staat desinfecterende gel
 • Er is bij het ontvangst altijd iemand van ons aanwezig om de eerste ronde   koffie te serveren, zo voorkomen we opstoppingen bij het Koffiezet   apparaat.
 • Voor de lunch staat er iemand achter het buffet die de lunch per persoon   zal serveren. Dit geld ook voor de sappen.
 • De middag snack wordt per persoon geserveerd ipv lekker om te delen.
 • Wij zorgen er voor dat de toiletten elk half uur gedesinfecteerd worden.
 • Op de toiletten maken we vanaf heden uitsluitend gebruik van papieren –  handdoekjes, ook is er desinfecterende gel aanwezig

Feest 4 uur

Heeft u wat te vieren?
Ons 4 uur feest arrangement is perfect voor uw feest!
Ruimte tot 30 personen waarbij we de 1,5 meter kunnen bewaken

 

 • Gebruik van Het Portiershuisje

 • Onbeperkt Hollandse bar (bier,wijn,fris)

 • Bediening door de familie Portier

 • Gebruik van audioapparatuur

 • Borrel happen; zoals, nootje, olijven, en uiteraard een ronde  bitterballen

Tot 20 personen      € 750,-
t/m 30 personen € 37,50 per persoon

prijzen zijn excl. btw.

 

Uiteraard bieden wij u de mogelijkheid dit feest in te richten zo als u dat zelf wilt.
Denk aan uitbreidingen zoals, DJ, Silent Disco, Walking dinner, Pub Quiz of toevoeging van luxe borrel happen.

Kom langs en bekijk de locatie met een goed gesprek en koffie!

 

Feest XL

Bij ons XL Feest arrangement zorgen wij dat het jullie aan niets te kort komt! De avond word van diner tot feest voor jullie verzorgd.
Ruimte tot 30 personen waarbij de 1,5 meter kunnen bewaken.

 

 • Gebruik van Het Portiershuisje (5 uur)

 • Onbeperkt Hollandse bar (bier,wijn,fris) (5 uur)

 • Bediening door de familie Portier

 • Gebruik van audioapparatuur

 • BBQ of Walking diner

Bij 20 t/m 40 personen: € 87,50 per persoon
Bij 41 t/m 60 personen: € 82,50 per persoon
Elk extra uur € 9,50 per persoon

Kom langs en bekijk de locatie met een goed gesprek en koffie!

Swing Feest!

Wanneer u Opzoek bent naar een geheel van A tot Z verzorgt feest zit u bij Het Portiershuisje gebakken.
Ruimte tot 30 personen waarbij de 1,5 meter kunnen bewaken.

Bij een 5 uur durend Swing Feest verzorgen wij voor u;

 • Gebruik van Het Portiershuisje

 • Onbeperkt Hollandse bar (bier,wijn,fris)

 • Bediening door de familie Portier

 • Gebruik van audioapparatuur

 • Borrel happen; zoals, nootje, olijven, en uiteraard bitterballen

 • Het Portiershuisje in uw stijl aangekleed en versiert

 • DJ incl. licht, geluid en versterking

Tot 30 personen € 2.400,-
prijzen zijn excl. btw.

Uiteraard bieden wij u de mogelijkheid dit feest in te richten zo als u dat zelf wilt.
Denk aan uitbreidingen zoals, Silent Disco, Walking dinner, Pub Quiz of toevoeging van luxe borrel happen.

Kom langs en bekijk de locatie met een goed gesprek en koffie!

Feest Op Maat

Een geslaagd personeels-, verjaardags- of trouw feest? Elke gelegenheid word origineel in Het Portiershuisje! Wij bieden verschillende mogelijkheden zodat we uw dag kunnen organiseren zoals u het in gedachten heeft. En het leukste is dat Het Portiershuisje die dag even helemaal van u is!

In onze arrangementen heeft u al een beetje kunnen zien wat wij zoal te  bieden hebben.
Ziet u uw feest helemaal anders voor zich? Dat is natuurlijk ook geen probleem, wij kunnen de dag geheel naar uw wensen aanpassen.

Kom gerust langs voor een kop koffie en dan bespreken we alle mogelijkheden en wensen.

 

Het Portiershuisje is niet los te huren