Bedrijfsuitjes

Bent u bezig met het organiseren van het jaarlijkse teamuitje? Of wilt u een leuke en leerzame training in combinatie met een sfeervolle locatie? Of lekker eten en dan gezellig dansen? Het kan in het Portiershuisje. De producten hieronder zijn slechts een

Actieve en interactieve programma’s

Wie is de Mol?
Sabotage, manipulatie en het beïnvloeden van resultaten zorgen voor spanning en
sensatie. Gebaseerd op het bekende televisieprogramma. Een spel met zowel
persoonlijke opdrachten als groepsopdrachten en veel (mis)communicatie waarin uiteindelijk 1 persoon de meeste punten verdient en winnaar van Wie is de Mol is.
Hoe goed ken jij je collega’s? Test het met onder andere vlagseinen, een foto-geheugen-spel en een GPS-tocht.
2 – 4 uur | 800,- tot 20 personen daarna 35,- p.p

The money game
It’s all about the money… er valt veel te verdienen. Welk team heeft de beste
tactiek? Zowel individueel als in groepen strijd je tegen andere teams. Door de
juiste opdrachten  Voorbeelden van
opdrachten zijn; de kennis arena, schilderen en een muziekquiz.
2 -4 uur | 750, tot 20 personen daarna 30,- p.p

Expeditie Robinson
Ga jij met jouw team de uitdaging aan? Dan zal je een brede
basis nodig hebben. De combinatie tussen behendigheid, durf, lerend vermogen, respect voor je tegenstander, herinnering, kracht en geluk zijn essentieel om de verschillende proeven goed te doorstaan. Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk evenement! Een unieke uitdaging!
3 – 4 uur |950,- tot 20 personen daarna 40,- p.p.

De Portierscode
Teamwork, initiatief en creativiteit is nodig om de Portierscode te ontrafelen. Verschillende opdrachten leiden u naar de sleutels van schatkistjes, Goed af te sluiten met een diner of borrel in het Portiershuisje.
2 – 3  uur | Vanaf 800,- tot 20 personen  daarna 30,- p.p

 Workshops

Welkom in de wereld van chocola, of liever toch wijn proeven, sushi maken of cocktails shaken? Van glasblazen tot percussie en schilderen, er is van alles mogelijk in het Portiershuisje. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Voor meer entertainment en bedrijfsuitjes in heel Amsterdam, of het hele land, kijk op http://www.breakout-verwondering.nl

Feest

Stille Disco
Een oorverdovende disco. Hilariteit voor zowel de koptelefoon-dragers als voor de mensen die ernaar kijken. Gegarandeerde succesformule voor dansfeesten!

Van 25 tot 150 personen, vanaf €950

Trainingsprogramma’s


De (Speel)Tuin der Paradoxen

Het succesprogramma voor grote, heterogene groepen. Alleen als u als team samenwerkt lukt het de uitdaging te volbrengen. Zijn jullie slim, sterk, creatief en ondernemend?

Van 20 tot 400 personen, vanaf €1350

Communicatie bordspel

Over communicatie kan niet genoeg gepraat worden.. Of voegen we de daad bij het woord en Zenden, Ontvangen en Experimenteren we met onze kennis en kunde over commuinicatie in een leuk en leerzaam spel.

Van 4 tot 400 personen, vanaf €950

Maak je eigen bedrijfskwartet

Relatiemarketingtool bij uitstek; een leuk en verrassend bedrijfskwartet of memory-spel is het resultaat. Ook heel geschikt om de diepte in te gaan!

Van 10 tot 100 personen, vanaf €1250

Jij dus! Innovatie show

Een interactie show van 45 – 60 minuten waarbij we ideeën losmaken en voeden, zodat vernieuwing ontstaat. Er is ook een innovatietraining en een innovatiefabriek. We maken innovatie klein, dichtbij en van iedereen (jou dus!)

Van 50 tot 150 personen, vanaf €1750

Kijk voor cases en producten van onze trainingsafdeling Tragaluz op de website.